Kampen var inne i sitt siste spilleminutt da Martin Berg Johnsen var høyest i feltet og stanget inn 2-1. Det sikret tre poeng til Fløya.

Les også: Her er Fløya-børsen fra kampen

Les også: Her er Skarp-børsen fra kampen

- Det føles j.... deilig. Ingenting er som å vinne et byderby, sier Berg Johnsen til iTromsø.

Det var Jørgen Hveding Andreassen som slo et frispark inn på bakerste, og Berg Johnsen dunket inn 2-1 til ellevill jubel fra de grønnkledde.

- Skal jeg være helt ærlig synes jeg det var elendig. Jeg er fornøyd med seier og moralen, men det stopper der. Det er høye skuldre og mye tekniske feil, sier Fløya-trener Tore Rismo.

Keeprtabbe

Høyest jublet trolig Hans-Eivind Rydeng i Fløya-målet, som så ut til å koste de grønne seieren.

Et drøy kvarter gjensto da Skarp satte inn 1-1 etter en kjempeblemme av Fløya-keeperen. Skarps høyrekant Jonas Ramstad fyrte av et skudd fra skrått hold, et skudd som så ut til å være god gammel keepermat.

Les også: Tre røde kort i ekstremt sterk TIL 3-seier

Men Rydeng glapp ballen mellom hendene, og klarte ikke å hindre at ballen spratt over målstreken. Dermed 1-1 og lagene var like langt.

- Den ballen var aldri inne. Det er helt sant. Linjedommeren kan jo ikke se det; han står ikke på linja, og han ser ikke ballen fordi jeg er i veien, tordner Fløya-keeper Rydeng, som også pådro seg gult kort for protester.

Tian ga Fløya ledelsen

Det var Christopher Tian Olsen som ga de grønnkledde ledelsen i 1. omgang. Geirald Meyer slo en fantastisk ball over på Yngvar Johansen på venstrekanten. Han slo ut 45 grader der ”Tian” kunne trille kula i lengste hjørne.

1-0 sto seg til pause, og Fløya så ut som det beste laget før Rydeng tabbet seg ut.