Veton Berisha har blitt utskjelt og kritisert etter overgangen til Molde.

Hjemme mot LSK fikk han en liten revansj.

– Det er alltid kjekt å score mål. Det var deilig å kjenne på at kroppen holder, sier en storfornøyd Berisha til TV 2.

Riktignok var det Ruben Gabrielsen som satte ballen i nettet først. Dessverre for Lillestrøm-kapteinen var det eget nett og 1–0 til Molde.

Men så var det duket for Berisha-show - med Eric Kitolano i rollen som servitør:

  • Kitolano skrudde på turboen, tok seg inn i feltet, før han uselvisk ga Berisha muligheten på åpent mål. 2–0.

  • 12 minutter senere slo Kitolano en luke på LSK-forsvarer Espen Garnås - på den andre siden tok Berisha med seg ballen og banket inn 3–0.

Egersunderen fikk flere muligheter til å fullføre hat tricket, men først traff han kun stolpen - før LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen dro frem en mesterlig redning like før pause.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

20 minutter før fulltid trodde Aker Stadion at Berisha hadde fullført hat tricket - da han spaserte inn 4–0 etter innlegg fra Fredrik Gulbrandsen. Men 29-åringen sto i offside og VAR annullerte scoringen.

Det var noe av det siste Berisha foretok seg. Etter å ha blitt byttet ut kunne han kose seg med prisen som banens beste - i tillegg til å se Erik Hestad stange inn 4–0.

Seieren gjør at Molde nesten er sikret femteplassen i årets sesong. Med to runder igjen er romsdalingene fem poeng foran LSK. Opp til Viking på fjerdeplass er det åtte poeng.

I serien er det dermed lite igjen å spille for - men Molde kan glede seg til cupfinale mot Bodø/Glimt i desember. I tillegg kjemper de om avansement fra Europa Leagues gruppe H.