Bergenserne snudde skuten umiddelbart etter nederlagene mot Molde forrige helg og Vålerenga tidligere i uken, takket være Brann-legenden Roald «Kniksen» Jensens barnebarn.

– Fantastisk deilig. Det er viktig å få litt flyt med denne seieren her. Så håper jeg vi kan prestere enda bedre neste kamp, men vi er veldig fornøyde sier Niklas Jensen Wassberg til TV 2.

Etter et lekkert Brann-angrep fant Niklas Castro midtbanespilleren i feltet på det klissvåte underlaget. Wassberg fikk en forholdsvis enkel jobb med å sende hjemmelaget i ledelsen da han bredsidet ballen i nettet, men la ikke skjul på at regnværet førte til krevende spilleforhold.

– Det er litt rotete, og på slutten blir det helt kaos med vannet på banen, oppsummerte matchvinneren overfor TV 2 i pauseintervjuet.

MATCHVINNER: Niklas Jensen Wassberg satte kampens eneste scoring før pause og ble matchvinner for Brann mot Strømsgodset. Foto: Bjørnar Morønning / NTB

Hverken Brann eller Strømsgodset maktet å finne veien til nettmaskene i andre omgang, til tross for at begge lag var nære ved flere anledninger. Dermed klatrer bergenserne opp til tredjeplass i Eliteserien etter Tromsøs overtidstap mot Rosenborg tidligere søndag.

Brann er stadig ubeseiret på hjemmebane så langt denne sesongen. Strømsgodsets sterke seiersrekke på fire kamper ble brutt, og Jørgen Isnes’ lag befinner seg dermed på åttendeplass etter helgens eliteserierunde.