– Vi hadde ballen mest og skapte noen muligheter. Det var bare et lag som prøvde å vinne kampen, sier Liverpool-kapteinen etter kampen ifølge BBC.

Selve kampen mellom Liverpool og Manchester United ble et antiklimaks for dem som hadde håpet på mange mål.

Manchester United forsvarte seg godt og slapp til lite. Rasmus Højlund kunne faktisk avgjort kampen for bortelaget, men ble stoppet av Allison i Liverpool-buret.

– Det er frustrerende fordi vi var overlegne på alle områder. Til slutt er de storfornøyd med ett poeng og vi er skuffet over det samme poenget, sier van Dijk.

FÅR KRITIKK: Virgil van Dijk. Foto: Jon Super / AP / NTB

I studio hos Sky Sports satt tidligere Manchester United-kaptein og hardhaus Roy Keane. Han reagerer på Liverpool-stopperens uttalelser.

– Virgil van Dijk oser arroganse når han slakter Manchester United på den måten. Han trenger en påminnelse. Han spiller selv for en klubb som har vunnet én tittel på 30 år, sier Keane.

– Han sier at bare ett lag ønsket å vinne og at United er storfornøyd med ett poeng. United er i en vanskelig situasjon, slik Liverpool har vært i mange år. Så kanskje deler av den arrogansen slo tilbake på ham i dag, sier Keane.

Den hardt pressede Manchester United-manageren Erik ten Hag fikk en etterlengtet opptur. Han mener laget hans forsvarte seg «nærmest perfekt».

– Det var en veldig god prestasjon. Du så Liverpools resultater hjemme og vi fikk med oss null baklengsmål. I andre omgang skaper vi noen veldig gode sjanser. Så vi kunne tatt med oss alle tre poengene. Men vi er fornøyd med situasjonen, sier ten Hag.

En annen United-helt, Gary Neville, langer ut mot stemningen på Anfield.

– Atmosfæren på Anfield var den verste jeg har opplevd på Anfield noen gang i en kamp mot Manchester United. Jeg tror kanskje det var litt mye selvsikkerhet før kampen. Med fans som hadde julegensere med «7–0» på seg og sånne ting, sier Neville.