Washington Capitals gikk opp i ledelsen på tampen av første periode da Martin Fehervary scoret etter 18.57.

I andre periode utlignet Jared Spurgeon for Minnesota Wild etter bare 50 sekunders spill, før Capitals igjen gikk opp i ledelsen etter 5.05 ved Dylan Strome.

Wild slo deretter tilbake to ganger på rappen i midtperioden ved å utligne til 2-2 ved Jonas Brodin etter 13.12 og deretter gå opp i ledelsen ved nok et mål fra Spurgeon etter 18.15.

Et knapt minutt før kampslutt sørget Joel Eriksson Ek for 4-2 til Wild.

Mats Zuccarello fikk 19.34 minutter på isen og hadde fire skudd på mål. Han måtte også sone en to minutters lagstraff da Wild ved et tilfelle i første periode hadde for mange spillere på isen.

Seieren er Wilds tredje strake. Lørdag slo de Arizona Coyotes 2-1 på hjemmebane, etter å ha slått New York Islanders 3-1 borte torsdag. Neste kamp er mot Carolina Hurricanes i Raleigh torsdag.