Sørloth spilte hele kampen på topp for gjestene og nikket inn 1-1-målet i det 73. minutt på innlegg fra Daniel Sturridge. Hjemmelaget hadde ledet siden det 23. minutt, da Dario Melnjak scoret.

Trabzonspor ga seg ikke, og i kampens siste minutt sto Sørloth for forarbeidet da Anthony Nwakaeme ble matchvinner.

Med 12 poeng på sju kamper er Trabzonspor på 3.-plass i tyrkisk eliteserie, to poeng bak ledende Alanyaspor. Serielederen måtte tåle sitt første tap søndag med 0-2 borte mot Besiktas.

Sørloth er oppe i fire seriemål. Han har startet alle lagets seriekamper i høst.

Fredrik Gulbrandsen spilte første omgang da Basaksehir vant 2-1 borte mot Gazisehir Gaziantep. Gjestene ledet allerede 1-0 da hjemmespilleren Guray Vural ble utvist i det 18. minutt, men det sto 1-1 ved pause. Enzo Crivelli avgjorde for Basaksehir i det 71. minutt med sitt annet mål for dagen.