Fløya tok seg videre i NM-cupen for J19 i en real cupthriller mot Grand Bodø på Fløyabanen i går kveld.

Elin Sørum ga Fløya ledelsen rett fra corner etter bare to minutters spill, før Grand Bodø-debutant Vilde Fjelldal snudde kampen med to scoringer, skriver Fløya selv i sin kamprapport på Facebook.

Fløya snudde så igjen kampen tilbake i sin favør med scoringer fra Celine Nergård og Martine Hansen.

Avgjorde to minutter for slutt

Etter at Grand slo tilbake nok en gang med 3-3 i det 77. minutt, avgjorde Sandra Simonsen kampen for grønntrøyene fra Tromsø kun et par minutter før slutt. Dermed er Fløya klar for kvartfinale i J19-cupen etter seier mot erkerivalen.