Dinamo Viktor – ØIF Arendal 31-22

ØIF Arendal røk ut av Challenge Cup i håndball med lørdagens 22-31-tap borte mot russiske Dinamo-Viktor. Sørlendingene tapte 49-52 sammenlagt i åttedelsfinalen.

Arendal-klubben hadde 27-21 å gå på fra hjemmeoppgjøret, men seiersmarginen holdt ikke i Russland.

Selv om arendalittene startet friskest, tok russerne raskt kommandoen og ledet 18-13 til pause. ØIF kunne maksimalt tape med fem mål for å avansere og hadde lenge kontroll på den tilstrekkelige tapsmarginen. Likevel skrudde Dinamo Viktor på turboen det siste kvarteret og vant til slutt med ni mål.

Dermed stopper sørlendingenes Challenge Cup-deltakelse i åttedelsfinalen. Turneringen er den tredje største europacupturneringen bak mesterligaen og EHF-cupen. Bodø var det andre norske laget i turneringen, men røk ut i tredje runde.

Martin Lindell ble Arendals toppscorer i Russland med seks nettkjenninger.