Maria Thorisdottir scoret det tredje målet da Chelsea innledet Champions League-sesongen med 5-0-seier borte mot Sarajevo. Maren Mjelde hvilte seg på benken.

Chelsea kunne tillate seg å hvile noen av stjernene i den bosniske hovedstaden, og gjorde likevel kort prosess med hjemmelaget i 16-delsfinalen. Millie Bright scoret allerede i det 6. minutt, og Drew Spence doblet ledelsen halvveis i første omgang.

• Lest denne?

Da Thorisdottir scoret i det 36. minutt, var kampen punktert for godt. Ji So-yun og Adelina Engman økte likevel hver sin gang i sluttminuttene.

Chelsea, som i helgen innledet seriesesongen med 0-0 i toppkampen hjemme mot Manchester City, har mer enn ett bein i åttedelsfinalen før returkampen om to uker.

Maria Thorisdottir spilte hele kampen i Sarajevo.