Da Gøril Myrvoll dro til landsfinale i bilcross forrige helg, var det med stor tillit til bilen sin, en BMW stasjonsvogn som ingen hadde vist interesse for å kjøpe gjennom flere år med stevner.

I bilcross-sporten fungerer det nemlig slik at uansett bil kan kjøpes for maks 10.000 kroner. Attraktive biler loddes ut for makssummen.

Interessen tok av

Etter iTromsøs godt leste og delte sak om bilen før stevnet sist helg, tok interessen helt av i Aremark, hvor finalen gikk.

Hele 33 lodd ble solgt i kampen om den tidligere uinteressante bilen. Myrvoll og kjæresten Lasse Nordgård kjøpte selv ti lodd for tilsammen 3.700 kroner i en desperat kamp for å beholde bilen, men trakk ikke vinnerloddet.

- Du skulle aldri skrevet den saken, det er din skyld at bilen dro, sier Gøril Myrvoll med lattermild stemme når iTromsø er i kontakt igjen foran helgens stevne på hjemmebane på Ramfjordmoen i Tromsø.

Heldigvis kan kjæresten Lasse fortelle at de regnet med interesse for bilen uansett når de dro til Sør-Norge.

- Men vi trodde ikke det skulle være så mange bud. Jeg forstod det slik at de sørpå også hadde fått lest saken, så det var uheldig, kommenterer Gøril Myrvoll.

- I full skruing

Heldigvis har paret en lignende BMW-bil i fargen rosa i bakhånd. Etter de kom tilbake til Tromsø i går kveld, har de kastet seg rundt med å gjøre bilen kjøreklar til helgens stevne.

- Vi er i full skruing for å rekke løpet i Tromsø til helga, sier Myrvoll.

Lasse Nordgård er glad for at han fortsatt har ferie, så det er litt tid på å gjøre bilen konkurransedyktig. Mens Gøril tror den nye bilen kan gå like raskt, er ikke hennes ambisiøse mann like overbevist.

- Mesteparten av gromdelene som stod på bilen som ble solgt kommer fra bilen vi skal kjøre nå til helga. Det blir ikke like bra. Likevel går jeg for seier i helga, sier Nordgård.

Savnes uansett

Gøril Myrvoll senker ambisjonsnivået på Ramfjordmoen til å kvalifisere seg til Mesterskap Nord, ganske enkelt gjennom å stille i tre kvalifiseringsløp i Tromsø til helga.

Den nå solgte BMWen bidro kun til en 47. plass under Landsstevnet i Aremark. Uten at det demper savnet etter den hvite bilen.

- Bilen går veldig godt, det var bare førerfeil som gjorde at det ikke ble en bedre plassering, sier Gøril Myrvoll.

Så spørs det om toppløp i rosa BMW til helga kan dempe savnet.

PS. Myrvoll og Nordgård kommer ikke helt tomhendt ut av bilsalget sist helg. Tross flere egne loddkjøp sitter de igjen med rundt 6.000 kroner netto fortjeneste etter salget av bilen.