Rett før pause ble Neymar båret ut av banen gråtende. Han tok seg til kneet, og det var fryktet at skaden var alvorlig.

Nå viser det seg at frem han har avrevet både det fremre korsbåndet og menisken i det venstre kneet. Det skriver al-Hilal på X. Nå må han opereres.

– Det er et veldig trist øyeblikk, det verste. Jeg vet at jeg er sterk, men denne gangen vil jeg trenge familien og venner enda mer.

– Det er ikke lett å gå gjennom skade og operasjon, se for deg hvordan det er å gjøre det igjen etter fire måneder rehabilitering, skriver Neymar på X.

Etter kampslutt ble han avbildet på krykker på vei ut av arenaen.

– Vi har gjort alle testene som må gjøres, og skal gjøre dem på nytt i morgen. Disse 24 timene vil være avgjørende for å se hvordan kneet hans reagerer, hvor hovent det vil være og hva bildene viser, sa den brasilianske laglegen Rodrigo Lasmar ifølge AP etter kampen.

Onsdag kveld meldte Brasils fotballforbund at det var konstantert avreved korsbånd og ødelagt menisk.

Det betyr at store deler av sesongen, om ikke hele, ryker for den brasilianske stjernen. Nå er spørsmålet om Neymar rekker neste sommers Copa America som begynner 20. juni 2024.

Neymar byttet klubb i sommer fra PSG til saudiarabiske al-Hilal.

Brasil har startet VM-kvalifiseringen svakt. 2–0-tapet mot Uruguay var deres første tap i kvalifisering på 22 år.

Noen dager tidligere spilte Brasil 1–1 mot Venezuela. Da ble det kastet popkorn mot Brasils største aktive fotballstjerne.

Se hendelsen i videovinduet!

– Banning og buing er greit. Å kaste popkorn hjelper ikke noen. Det er respektløst for de som kommer her for å spille og gjøre sitt beste, sa landslagstrener Fernando Diniz ifølge ESPN.