Onsdag skjedde det igjen. Fra langt hold banket 30-åringen til og satte inn sin Bundesliga-scoring nummer 21 for sesongen.

21 mål på 15 kamper.

– En perfekt måte å stemple ut til vinterpausen. Jeg har elsket mine første måneder i Bayern og i München. Ser frem til å hvile før vi er i gang igjen på nyåret, skriver Kane i en melding i sosiale medier.

Vinterpausen er ny for mannen som i mange år bøttet inn mål for Tottenham. Ikke før 12. januar er Bundesliga i gang igjen. I samme periode spiller Kanes gamle klubb fire kamper.

KANEFART: Harry Kanes første halvår i Bayern har sklidd greit av gårde. Foto: Swen Pförtner / AP / NTB

Kane leder klart på European Sports Medias liste «Golden Shoe». Der ganges antall mål opp mot nivået på ligaen. Kane topper listen foran Bodø/Glimts Amahl Pellegrino, som kommer til å bli spist opp ettersom de store europeiske ligaene knapt er halvveis i sesongen.

Kylian Mbappé, Lautaro Martínez og Erling Braut Haaland er alle bak Bayerns suverene toppscorer.

«Harry Kane er rett og slett ustoppelig» skriver nettstedet Goal.

De påpeker også at engelskmannen har scoret 25 mål eller mer i alle turneringer i åtte sesonger på rad.

Robert Lewandowskis vanvittige rekord på 41 Bundesliga-scoringer er innen rekkevidde. Det har til og med den nåværende Barcelona-spissen fått med seg.

– Det var galskap. «The Hurricane» er en veldig god spiller, men Bundesliga er ikke enkelt, har Lewandowski uttalt.

Kane virker ikke å la lukten av rekord påvirke ham.

– Dere kommer helt sikkert til å gjenta det hver gang jeg scorer, men jeg må bare fokusere på spillet mitt. Jeg vil bare fortsette å gjøre det jeg gjør: Å score mål, sa Kane forrige helg, ifølge TalkSport.

Det trenger Bayern. Thomas Tuchels gutter tar juleferie fire poeng bak Xabi Alonsos Bayer Leverkusen. En av grunnene til det er tidligere Glimt-spiss Victor Boniface og hans ti scoringer.

Altså 11 færre enn Harry Kane.