Se målene fra PSG-Dijon øverst i saken

Neymar hamret inn fire av PSGs åtte mål da Dijon ble sendt hjem som slakt fra den franske hovedstaden onsdag kveld.

Det ble 8-0-seier over Dijon etter blant annet en praktscoring av et frispark Neymar fra rundt 17 meters hold.

Brasilianeren bidro for øvrig med ikke mindre enn fire mål i kampen. Han scoret både 3-0, 4-0 og 6-0 og 8-0. Angel Di Maria sto bak de to første målene før det var spilt 15 minutter. Edinson Cavani la på til 3-0 etter 21 minutter.

Cavani er nå oppe i 126 mål i PSG-trøye. Dermed har han tangert klubbrekorden til Zlatan Ibrahimovic.

Neymars første scoring gjorde at det sto 4-0 til pause.

Kylian Mbappé la på til 7-0 med 13 minutter igjen å spille. Sju minutter før full tid satte Neymar inn det åttende på straffespark.

Men da begynte hjemmepublikumet å bue mot den brasilianske superstjernen. Grunnen skal ifølge flere medier ha vært at han ikke lot Edinson Cavani ta straffesparket. Hadde Cavani scoret, ville han blitt PSGs mestscorende gjennom tidene, men må nå vente litt for å passere Zlatan Ibrahimovic.

Stortap for St. Etienne

For St. Etienne ble det seier uten Ole Selnæs og Alexander Søderlund. Emmanuel Rivière på straffe, Mathieu Dossevi og Nolan Roux scoret for hjemmelaget foran 12.700 tilskuere.

St. Etienne ligger på 14.-plass av 20 lag i serien, men det er ikke langt ned til nedrykksstreken.

Lyon vant 2-0 borte over Guingamp og rykket opp til andreplass på tabellen bak suverene Paris St. Germain.

Monaco fulgte nærmest PSG foran midtukerunden, men måtte nøye seg med 2-2 mot Nice tirsdag.