På styremøtet i Tromsø 2018 i går ettermiddag ble det bestemt at styremedlem Vegard Ulvang skal jobbe for å få idretten inn i OL-prosjektet.

- Jeg skal jobbe med å få idretten over på vår side og få folk til å se at dette er et prosjekt som vil være til stor nytte. Jeg skal fortelle alle idrettsrepresentantene om det oppsvinget i idretten jeg var en del av mot Lillehammer i 1994 og som jeg unner alle mine etterfølgere å være en del av, sier den gamle skihelten.

God støtte

Samtidig ble det også opprettet et utvalg i idrettsstyret som skal ha ansvar for kontakten med særforbundene bestående av Ulvang, styreleder Petter Jansen, Torhild Widvey og Gunnar Wilhelmsen.

Vegard Ulvang tror ikke det blir veldig vanskelig å få idretten med på laget.

- De har etterlyst kontakt, og den skal vi nå imøtekomme. Jeg tror ikke dette blir en veldig vanskelig jobb. Vi hadde god støtte og tror ikke det er langt igjen før vi er tilbake der vi var, sier han.

Mange interessenter

Styret vedtok i går å jobbe for at selskapet fremstår enhetlig utad og for å ta i bruk et tiltak som var vellykket i den nasjonale kampen mellom søkerbyene i fjor.

Det ble ikke tatt noen avgjørelser om ny daglig leder, men søkerprosessen blir nå startet.

- Det er mange som har vist sin interesse og mange forslag er spilt inn. Dette er en populær og utfordrende stilling, men vi kommer til å være selektive. Dette er en viktig oppgave for landet vårt, sier styreleder Petter Jansen.