Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
Lars Elvevold

Vi takker for følget, og er tilbake med samme dekning av søndagens returkamp.

0-2 slutt. TIL 2020 har dermed et meget vanskelig utgangspunkt foran returkampen søndag. TIL skapte lite. Gjestene skapte heller ikke all verden, men det er ikke ufortjent at gjestene vinner. De to målene mot på tre minutter kan ha ødelagt mye.

Ett minutt igjen. Utspill for gjestene.

90.min: Corner TIL.

90.min: Vi er inne på overtiden. Legges til tre minutter.

89.min: Frispark til TIL. stopperne kommer opp.

88.min: Det haster for TIL. Har ball, men skaper lite. Har kun skapt én stor sjanse hittil.

87.min: Ikke blitt oppgitt tilskuertall enda. Gjetter på drøyt 600. Ikke verst med såpass kalde forhold. Machlik kåret til hjemmelagets beste.

86.min: Nytt bytte hos Avaldsnes. Svandal går av, Marion Haugland kommer innpå.

85.min: Ser nå at Bratland er ført opp på benken. Hadde vel blitt kastet innpå om hun var i nærheten av å være skadefri.

83.min: Bytte hos TIL 2020. Lillegård ut, Ina Fuglås inn.

83.min: Ingen har sprudlet hos TIL, men Iseni har vært overraskende stille.

82.min: Traøn skyter. Blokkeres.

81.min: Skudd fra langt hold, som Villa slår til corner. Vi husker hva som skjedde på den forrige..

79.min: Trøan takles. Blir liggende, men kommer seg etter hvert på beina.

78.min: Bytte hos gjestene. Dahl ut, Øritzland inn.

77.min: Stor sjanse for Tunes! TILs beste mulighet, men rett på keeper fra god posisjon.

74.min: To scoringer på under tre minutter. Kan vise seg å bli svært kostbare minutter for TIL 2020.

75.min: TIL 2020 bør ha minst én scoring for å ha et realistisk håp om å snu dette på bortebane.

74.min: Nora Hegg erstatter Granlind for TIL 2020.