Tromsø-spissen kom inn fra benken og headet inn 2–2 i det 92. minutt etter et frispark. Dermed måtte lagene dele poengene.

Lillestrøm forblir ubeseirede i ligaen, men er nå bare to poeng foran Molde på annenplass.

Etter kampen var både LSK-trener Geir Bakke og LSK-spiss Akor Adams irriterte. Sistnevnte fikk et gult kort etter kampen.

– Det er alltid tungt å miste poeng på overtid. Vi var inne i en veldig god periode da vi utlignet og tok ledelsen. Da burde vi kjørt på videre, men mekanismene slo inn. Man skal verne om det man har. Totalt sett er det jo rettferdig, kanskje vel så det, men det er irriterende at vi slipper opp, sier Bakke til Discovery.

– Så lurer jeg på det siste frisparket de får. Det ser billig ut, fortsatte LSK-treneren om dødballen som ledet til 2–2.

FORTVILTE: LSK-spillerne var langt nede etter den sene utligningen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Lillestrøm stilte noe forandret fra 2–0-festen mot Vålerenga. Nøkkelspillerne Akor Adams og Gjermund Åsen (syk) ble plassert på benken. Inn kom Holmbert Fridjonsson og Frederik Holst.

Det var Tromsø som styrte den første omgangen mot et Lillestrøm som virket å savne midtbanegeneral Åsen. Rett før pause fikk også hjemmelaget scoringen sin.

Niklas Vesterlund kranglet til seg ballen innenfor motstanderens boks. En hardt presset Jasse Tuominen nådde ikke ordentlig frem på Vesterlunds innlegg, men like bak sto Eric Kitolano. Midtbanespilleren fikk en relativt enkel jobb med å plassere inn 1–0.

Lillestrøm skapte ikke all verdens de første 45 minuttene, men Magnus Knudsen hadde en sjanse svært lik den Kitolano omsatte til scoring. En upresset Knudsen skjøt imidlertid over fra 12–13 meter.

– Vi må få tilbake spillet vårt og få ting på våre premisser. Vi må ha lengre angrep og opp et par hakk. Vi er ikke der vi vil være, sa Knudsen til Discovery i pausen.

Hjemmelaget åpnet også annenomgang best, men så tabbet Tromsø-keeper Jakob Haugaard seg ut. Keeperen spilte en pasning rett i beina på Ifeanyi Mathew. Han lobbet inn 1–1 fra 40 meter.

Så slo Knudsen, som bommet på den store sjansen i førsteomgang, inn mot innbytter Adams. Spissen nådde ikke frem til ballen, men bak ham kom en umarkert Vetle Dragsnes som enkelt kunne spasere inn 2–1.

Det var den syvende scoringen av en LSK-forsvarsspiller denne sesongen.

Dermed gikk det mot nok en LSK-seier, men på overtid fikk Tromsø et frispark like ved hjørneflagget etter en duell mellom Mathew og August Mikkelsen. På bakerste stolpe raget Moses høyest og stanget inn 2–2 til LSKs store fortvilelse.