Siste innlegg

Tobias Stein Eilertsen

90 min: Slutt. Det ender 1-1 mellom TIL og KFUM Oslo. En fantastisk scoring berget uavgjort for TIL i en meget tafatt kamp. «Gutan» har mye jobb for å bli klar til cupkampen mot Start 12. mars.

90 min: 1-1 Sakarias Opsahl! Opsahl lader kanonen i returrommet og smeller til fra vel 20 meter i tverrrliggeren ned og i mål! Litt av et skudd. Vi er like langt i Marbella.

90 min: Corner til TIL på overtid nå.

90 min: Mikaelsson stanger ut. Havner hos Kristoffer Harrison som skyter langt over mål.

90 min: Corner til «Kåffa».

89 min: Vesterlund tar løpsduellen mot Nosa Dahl og får klarert til kast.

88 min: TIL triller ball.

83 min: Ser ikke ut som noen divisjonsforskjell mellom lagene her. TIL har enda til gode å skape en eneste mulighet mot 1.-divisjonslaget, som har vært nærmere 2-0 enn TIL har vært utlikning.

82 min: Svak pasning fra Winther. Utspill fra mål.

81 min: Yttergård Jenssen forsøker å finne Mikaelsson i bakrom, men KFUM-stopperen skjermer inn til keeper.

80 min: Yttergård Jenssen mister. KFUM overtar.

77 min: Gundersen trår hardt til i en duell og KFUM-spillerne vil ha kort. Alt for sent inne i duellen der.

76 min: Under kvarteret igjen å spille. Status for Gutan i 2. omgang er fem cornere og null sjanser.

76 min: Neste forsøk slås inn mot første. Keepermat.

75 min: Samme variant med kort til Winther. Som slår rett i en KFUM-spiller til ny corner.

75 min: Corner til TIL.

74 min: Svakt innlegg fra Vesterlund. Utspill fra mål.

72 min: TIL bedre i gjenvinningsspillet, men fortsatt for mye upresist.

71 min: TIL får til slutt klarert, men det meste handler om KFUM.

68 min: Jenssen klarer ut. KFUM kommer igjen.