Tar BKT cupgullet? Se finalen direkte her

Kampen starter klokken 16.30.
Video

BK Tromsø er klar for sin fjerde cupfinale på fem år. Årets utfordrer er TIF Viking. BKT vant finalen i fjor og tok da lagets tiende kongepokal i historien. Nå jakter de nummer 11.

Dessverre kan ikke Kristoffer Østvik spille finalen på grunn av en skade (for abonnenter), men BKT har hentet inn Håkon Skipenes Østrem som erstatter i troppen (for abonnenter).

Dagens finale

BK Tromsø vant første sett.

Viking vant både andre og tredje sett.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Video