NEW YORK/TROMSØ: I denne episoden får Plus Point pitche i New York for amerikanske investorer, amerikansk og norsk media.

Til stede er også delegasjonen i Innovasjon Norge med leder Anita Krohn Traaseth, og ikke minst Kronprins Håkon og Kronprinsesse Mette Marit sammen med Det Norske Konsulatet i New York.

Her kan du se forrige episode: - Dette er en av de største utfordringene jeg har hatt

Se tredje episode her.

Til New York

Plus Point er et interaktivt studio basert i Tromsø som til vanlig holder til på gründerhuset Flow.

Tromsø-selskapet er ett av ti i Norge som er plukket ut til å være med på en gründertur til New York i oktober i regi av Innovasjon Norge.

Se første episode her: Videoblogger fra New York

Se andre episode her.

Her skal det lille selskapet fra Tromsø lære av de største og beste i det knallharde gründermiljøet i verdensmetropolen.

iTromsø viser videobloggen hvor daglig leder i Plus Point, Ruben Nergård, tar oss med på reisen og gir oss et innblikk i hvordan man fra lille Tromsø kan lykkes i det store utland.

Video/foto: Plus Point/Ruben Nergård

foto
Her pitcher Ruben Nergård i Plus Point foran amerikanske investorer, amerikansk og norsk media, delegasjonen i Innovasjon Norge med leder Anita Krohn Traaseth. Kronprins Håkon og Kronprinsesse Mette Marit var også til stede sammen med Det Norske Konsulatet i New York.