Søppelbil krasjet inn i husvegg på Tromsøya

Mistet veigrepet på det glatte føret. Ingen ble skadd.
nyhet

En søppelbil har kjørt på et hus i området ved Vallhalla stadion, opplyser politiet.

– Vi har en patrulje på vei til stedet. Det er ikke snakk om noen personskader, sier operasjonsleder Frode Strende til iTromsø i 11.15-tida.

– Det er snakk om at den skal ha sklidd, legger han til.

Det er føreren selv som meldte fra til politiet om hendelsen.

Driftssjef i Remiks Husholdning, Arnt Ystmark, sier at årsaken til at bilen mistet veigrepet var det glatte føret.

– Det har vært kulde lenge i Tromsø slik at alle veier er isete. Når det nå er kommet snø og mildvær så er veiene veldig glatte, sier han til iTromsø.

Det var da avfallsbilen kom  kjørende ned Grenseveien som den mistet veigrepet på glatta og skled ut i krysset Grenseveien/Anton Iversens vei ved Valhall stadion.

– Sjåføren var nødt til å kjøre veldig sakte ettersom vi tømte avfallsdunker utenfor hvert hus, men til tross for dette slapp veigrepet, sier Ystmark.

Han forteller at det var to personer på og i bilen.

– Vi var heldige, for dersom vi ikke hadde hatt så lav hastighet ville mannen bak på bilen kunne blitt skadet, forteller Ystmark.

Det var heller ingen som ble rammet i huset da avfallsbilen krasjet inn i huset.

– Vi har snakket med huseieren og vi har fått avklart at ingen ble skadet – og det er jo veldig bra, sier driftssjefen.

Saken oppdateres.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet