Ble bedt om å forlate utested – nektet å høre på politiet

En ung mann er anmeldt etter at han fortsatte å returnere til et utested politiet ba han forlate.
nyhet

Mannen hadde fått beskjed av politiet om å holde seg borte fra utestedet. Dette hørte han ikke på, og dro tilbake til utestedet et par ganger.

Mannen skal ha vært til sjenanse for ordensvakta og andre. Politiet oppretter anmeldelse av den unge mannen.

Politiet meldte om hendelsen via sin Twitter-konto like før klokken fire natt til søndag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet