Søndag kveld viste TV2 første episode av Robinsonekspedisjonen 2015, der Tromsøjenta Lise Lotte Håndstad (23) er en av årets deltagere. I episoden hadde Håndstad minimalt med tid på skjermen. Noe hun riktignok satte pris på.

– Jeg er faktisk glad for at jeg ikke var så mye med i første episode. I starten er det jo litt ukomfortabelt å forholde seg til kameraene og slikt, så det var jeg egentlig veldig fornøyd med, sier hun.

Med puta på fanget

Håndstad hadde på forhånd gruet seg til å se seg selv på TV, men oppsummerer gårdagens episode som en positiv opplevelse.

ANMELDELSE AV ÅRETS "ROBINSON": Serien er revitalisert

– Vet du, jeg synes det var veldig flott og ikke minst gøy å gjenoppleve stemninga og se hvordan det ser ut fra utsiden, sier hun.

Og selv om hun synes det er noe ukomfortabelt å se seg selv på TV, kommer hun til å følge serien framover.

– Jeg skal selvfølgelig følge med. Det blir jeg nesten nødt til. Men puta blir nok å være godt planta i fanget i tilfelle jeg kommer til å trenge den, sier hun og ler.

Mer drama i virkeligheten

Håndstad roser måten TV2 har klipt episoden sammen på.

– TV2 har gjort en kjempegod jobb med å klippe til episoden. De har selvfølgelig klipt bort litt, men handlinga er der enda og episoden stemmer overens med hva som faktisk skjedde den dagen.

Hun peker også på at episoden ikke på noen måte er klipt til for å konstruere en konflikt.

– De har klipt den mildt sammen. Det var vesentlig mer dramatikk på øya enn de viste, sier Håndstad lattermildt.

– Det er et spill

Kristine Celeste Myrehagen (33) fra Bærum ble førstemann til å ryke ut av serien. Myrehagen var en del av Håndstads lag, og har blant annet sagt til TV2 at hun følte de andre jentene på laget løy til henne i forkant av utstemmingen.

– Det var synd at hun følte at vi løy, men det er et spill og det handler om å redde seg selv, forklarer Håndstad.

Fornøyd: Lise Lotte Håndstad var godt fornøyd med premieren av Robinsonekspedisjonen. FOTO: Anton Soggiu/TV2 Foto: ANTON SOGGIU
Tøft: Her er Maiken Olsen fra Harstad og Håndstad i aksjon under første episode av Robinsjonekspedisjonen. FOTO: Anton Soggiu/TV2 Foto: ANTON SOGGIU