SE VIDEO: - Tromsø forventet pung stiftet fast i låret

Den landsreisende konferansen ”Kvinner i tiden” hadde kommet til Tromsø og Kulturhuset fredag formiddag. På scenen stod blant annet kjente skikkelser som Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik og Espen Lind, som alle skulle snakke om å gripe sjanser og bryte barrierer. Sistnevnte synes det var spennende å snakke til byens kvinner om dette temaet.

– Jeg er jo i utgangspunktet ikke noen vanlig foredragsholder. Det eneste jeg kan gjøre er å se på meg selv og min egen karriere. Så har jeg prøvd å identifisere hvilke verktøy som har hjulpet meg med å nå målene mine samt sprenge de barrierene jeg har møtt, sier Lind til iTromsø.

God respons

Han følte også han fikk god respons på foredraget sitt fra de 400 kvinnene i salen.

– Det var et veldig fint og lydhørt publikum. Også er det jo alltid hyggelig å være i Tromsø og få møte tromsøværingene igjen, konstaterer han.

Tiden i hjembyen blir dog ikke bare brukt til arbeid, Lind har også tid til å besøke familie.

– Jeg har jo mye familie her, så jeg prøver å få møtt alle sammen. Det er det tiden min primært går til når jeg er i byen; familie og venner.

Tone Damli

Tromsøartisten, som er bosatt i New York, ser frem til en rimelig hektisk høst.

– Jeg bor jo mye av året i USA og bruker mye av tiden min på å produsere plater der. Men nå skal jeg prøve å ha en få meg en liten sommerferie, før jeg går i gang med å produsere juleplate med Tone Damli. Så er det jo endel andre spennende prosjekter på gang, noe som gjør at det blir nok å henge fingrene i fremover, forteller Lind.