Lørdag vamt hun Kvaløya skimaraton, før hun gikk til topps iUlfstindrennet søndag. Torsdag vant hun dameklassen i Ramfløyrennet enkelt.

Dårlig oppmøte

Litt ruskevær på Kvaløya sørget for å holde deltakerne unna skirennet, og kun elleve løpere sto på startstreken da startskuddet for eliteklassen gikk klokken 12.

I dameklassen hadde hun kun to konkurrenter, og den ferske junior-NM-vinneren vant enkelt.

- Det var jo ikke så mange som gikk her, men jeg synes deter fint å bruke påsken på å gå skirenn, sier Theodorsen nøkternt.

Menfaktum er at seieren var hennes tredje i påsken. Det føyer seg til i rekken av et hav av seire denne vinteren.

SE VIDEO: Slo den gamle rekorden med ni minutter

- Ja,denne sesongen har gått over all forventning. Disse seirene er gode å ha medseg når en tung treningsperiode begynner nå i sommer. Selv med få motstandereskal det litt motivasjon til for å komme seg rundt i løypa.

Bugges femte

OgsåChristian Tvedt Bugge gikk til topps for tredje gang i påsken. Dermed tokhan sin femte seire totalt i Ramfløyrennet.

- Ja,men nå var vel ikke konkurransen så bra, sier han.

Imål kom han helt alene, og nærmeste konkurrent, Robin Johan Benoinsen, ble slått med over minuttet.

­-Det var en fin tur, og hadde til slutt en komfortabel ledelse i mål. Underveishadde jeg en unggutt som hang på, så det var vanskelig å riste ham av seg.

MenTeam Nord-Norge-løperen skulle gjerne hatt flere motstandere i løypa.

-Ja, dessverre var det få her. De argeste konkurrentene har reist hjem påpåskeferie. Etter en lang sesong skjønner jeg at flere er leie, sier han.

Christian Tvedt Bugge vant overlegent. Foto: Pia Engman