TSI sitt herrelag i håndball hadde en imponerende helg da de lørdag slo Harstad 27-22 og fulgte opp med seier 29-25 mot Gravdal HK på søndag.

- Det var veldig deilige poeng, spesielt seieren mot Harstad gjorde godt. Det er lenge siden vi har slått de, sier TSI-spiller Sondre Hansen.

TSI gikk dermed forbi Gravdal på tabellen og er nå á poeng med Harstad med like mange poeng (12) og kamper spilt (10).

- 3.-plassen er ikke umulig per i dag, sier Hansen.

Alta topper 2.-divisjon med 16 poeng (8-0-2). Plassen bak jager Bodø HK sitt 2. lag, som står med 13 poeng med to kamper mindre spilt (6-1-1).

- Neste serierunde er først i mars, da vi har Bossekop og Alta borte. Bossekop er et lag vi skal slå, mens Alta blir ren bonus. De har fått tilbake Jan-Ivar Buljo som spilte eliteserie i fjor og en til spiller, så det kan bli tøft. Vi er først og fremst en kompisgjeng som er med for det sosiale, men vi går på banen for å vinne hver kamp, sier Hansen.

Og sosialt påfyll får de før neste serierunde.

- Da er det student-NM i Trondheim der vi reiser uten særlige ambisjoner. Vi reiser med en backspiller, en strekspiller og resten kantspillere, så det er en redusert tropp som drar ned mest for turen og festen, flirer han.

Men TSI viste i helgen akkurat hvor god kantspillerne er.

- Vi gjorde veldig gode forsvarskamper og spilte 5-1-forsvar. Mot Harstad kom 17 av målene fra kantspillerne våre på kontring, mens de scora 13-14 mot Gravdal. Seierne kommer som et resultat av godt forsvarsspill, men vi har en del å jobbe med når det kommer til på etablert angrepsspill, forklarer Hansen.

TSI har for alvor vist hvem som er best i byen. Bravo ligger nest sist på tabellen og tapte 21-24 hjemme mot Gravdal HK på lørdagen.

Damelaget til TSI leverte også varene mot Harstad i helgen. Søndag vant de 24-19 og lørdagen spilte TSI 2 22-22 mot samme lag.

En sterk håndballag av Tromsø-studentenes lag som gikk ubseiret gjennom helgen.