Tromsø HK J12 lå under 0–3 til pause, og alt så bekmørkt ut for de purunge jentene. All selvtillit som var der før kamp var helt forsvunnet til pause. Men i pausen fikk de en fantastisk «peptalk» av treneren sin, og mer skulle det ikke til. THK-keeper Naima Rashidi reddet alt som kom imot henne i andre omgang, og var helt ustoppelig i målet. Etter kampen ble det også tårevått under premieutdelingen. Naima sitt strålende keeperspill gjorde at juryen ikke hadde noe valg – hun måtte bli kåret til banenes beste spiller.

– Vi hadde ingen selvtillit igjen i pausen og trodde alt var tapt, men vi måtte bare gi alt vi hadde. Det at vi snudde kampen og vant finalen var bare helt utrolig, sier keeperhelten til iTromsø.

Tårevått

Etter kampen ble det også tårevått under premieutdelingen. For etter å ha mottatt prisen og pokalen, så ble det gledestårer hos mange av THK-jentene – flest av keeperhelten Naima.

– Jeg hadde ikke forventet i det hele tatt å bli kåret til banens beste spiller, men jeg ble skikkelig glad, sier Naimar.

Embla Pedersen, Astrid Furnes og resten av THK-jentene så en mulighet, og på utrolig vis snudde de kampen. Etter kampen hyllet de Naimar.

– Hun er kjempeflink, og reddet oss i dag, sier lagvenninne Embla Pedersen.

- Utrolig deilig

Jentene endte på 3.-plass i fjor, men kunne i år smake seieren av gull.

– Vi slet veldig lenge, men det var helt utrolig at vi endelig klarte å vinne turneringa, sier Embla.

JUBLET: THK J12 lå under 0-3 til pause mot Alta IF, men snudde kampen til 5-4 og vant finalen. Her jubler jentene for seieren, med keeperhelt Naima Rashidi (i midten). Foto: Foto: Robin Andersen