Gjenoppstår som soloartist på Driv til høsten

Greni går solo og er første artisten annonsert til høsten program på Driv.
Solo: Øystein Greni har strippet Bigbang, og gjester Driv til høsten som soloartist. Her fra Buktafestivalen 2013. Foto: Marius Fiskum 

Solo: Øystein Greni har strippet Bigbang, og gjester Driv til høsten som soloartist. Her fra Buktafestivalen 2013. Foto: Marius Fiskum 

Øystein Greni (42) har vært frontmann i Bigbang i 25 år. Forrige uke slapp han sitt første soloalbum «Pop Noir», som fikk terningkast 5 av vår anmelder, og starter snart på sin påfølgende norgesturné.

– Stemningen på øvingslokalet har vært i taket og jeg gleder meg som en unge til å presentere det nye materialet på scenen. Folk kan forvente seg nye hits og gamle slagere i skjønn forening, sier Greni i en pressemelding.

Greni gjester Driv 14. september og er med det første slippet til høstens program på Driv.

– Det skal bli en sann glede å få oppleve de nye og komplekse sidene av Øystein Greni fra en scene. Han tar også med seg et håndplukket topplag av musikere, så her kan man egentlig bare innføre konsertopplevelse-garanti først som sist, sier Ildri Jørgensen, PR – og markedsleder for Driv i en pressemelding.