Heidi Solheim gjør TV-comeback – stiller som ekspert på Stjernekamp

Heidi Solheim skal veilede artistene i sjangeren Blues i «Stjernekamp» lørdag.
Heidi Solheim er kjent fra både bandet Pristine og soloprosjektet hennes. Hun har også tidligere vært med på TV-program som «Idol», «Det store Korslaget» og The «Voice», og bodde i en årrekke i Tromsø. 
        
            (Foto: Trond Tomassen)

Heidi Solheim er kjent fra både bandet Pristine og soloprosjektet hennes. Hun har også tidligere vært med på TV-program som «Idol», «Det store Korslaget» og The «Voice», og bodde i en årrekke i Tromsø.  Foto: Trond Tomassen

Lørdagssuksessen Stjernekamp på NRK går i år for sjuende år på rad. I programmet er det ti artister fra hele landet som kjemper om å få tittelen «Norges ultimate entertainer».

Førstkommende lørdag er det blues som er sjanger. Da kommer Heidi Solheim fra Øverbygd for å være sjangerekspert og skal veilede artistene skriver Folkebladet.

– Hun vil også sitte i dommerpanelet i lørdagens direktesending, forteller kommunikasjonsansvarlig Helene Amlie i NRK.

Sjangeren blues ble tatt med i Stjernekamp første gang i fjor, med stor suksess. Heidi Solheim er opprinnelig fra Øverbygd i Målselv og har i mange år hatt sin base i Tromsø. Hun er blant annet utdannet ved Musikkonservatoriet i Tromsø innen fagene rytmisk vokal og musikkartistutvikling.

Hun er nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som artist på heltid. Hun har utgitt en hel haug med album, og er kjent som en dyktig bluesvokalist, både som soloartist og som frontfigur i bandet Pristine. Bandet har en solid fanbase både i Norge og ute i Europa.