Hekla Stålstrenga slipper singelen «Fuck MS»

I dag slipper bandet sin første instrumentallåt.
LAGET SANG TIL EKTEMANNEN: Hekla Stålstrenga gir ut en singel fredag med navnet «Fuck MS». Foto: Knut Aaserud 
        
            (Foto: Knut Åserud)

LAGET SANG TIL EKTEMANNEN: Hekla Stålstrenga gir ut en singel fredag med navnet «Fuck MS». Foto: Knut Aaserud  Foto: Knut Åserud

Felespiller Ragnhild Furebotten og ektemannen Magnus Leirvaag Sandens arrangerte i mai i år festivalen «Stem Cellar Festival». Inntektene fra konserten gikk til stamcellebehandlingen av Sandens som har sykdommen MS.

Midt opp i dette laget Furebotten låten «Fuck MS», som var festivalens slagord.

– Under festivalen fikk vi høre mange og personlige historier som rørte meg. Låten ble laga etter denne festivalhelga, hele opplevelsen var inspirerende forteller Furebotten.

Fuck MS er en pols.

– Magnus sjekket meg opp ved å komme på en drevjapolskonsert. Kanskje ikke helt hans greie akkurat. Men nå har han i alle fall fått sin egen pols, forklarer Furebotten lattermildt. Jeg syns også dette var en fin avrunding på prosjektet for min del, sier Furebotten.

Låten slippes på alle digitale plattformer.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.