Driv har en gladnyhet for de under 18 år

I hvert fall for dem som kan tenke seg å se Julie Bergan-konserten førstkommende fredag.
UNGT PUBLIKUM: Popartisten Julie Bergan besøker Tromsø fredag, og konserten vil være åpen også for publikummere under 18 år.  
        
            (Foto: Presse)

UNGT PUBLIKUM: Popartisten Julie Bergan besøker Tromsø fredag, og konserten vil være åpen også for publikummere under 18 år.   Foto: Presse

Når popartisten opptrer på Driv den 17. november, vil publikummere under 18 år kunne oppleve konserten fra galleriet på SNN-scenen.

– Vi sendte en søknad til Tromsø kommune med forespørsel om å åpne galleriet vårt for de under 18 år. Kommunen ga oss tillatelse til dette, noe vi er veldig glade for, sier Christin Karlsen, vikarierende PR- og markedsleder ved Studentsamfunnet Driv.

– Ikke eksponert for alkohol

«Voksne» publikummere vil kunne nyte alkohol, selv om mindreårige befinner seg i lokalet.

– Galleriet vil denne kvelden være et alkoholfritt område med fri aldersgrense. Dette gjør at de under 18 år ikke blir eksponert for alkohol, men samtidig får oppleve en flott konsert. Det har vært et ønske om et bedre konserttilbud for personer under 18 år i Tromsø. Vi håper derfor det er mange som ønsker å benytte seg av dette tilbudet, sier Karlsen.

Ungt publikum

Driv gjennomførte et tilsvarende opplegg da Honningbarna og Razika besøkte Tromsø i 2015.

– Grunnen til at vi ønsker å gjøre dette under Julie Bergan sin konsert er fordi vi tror Bergan også har mange fans som er under 18 år, forklarer markedslederen.

Konsertbilletter for skuelystne under 18 er merket «galleriplass – alkoholfritt område – fri aldersgrense».


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.