Her kan du snart få drinker på tapp

Prelaten har akkurat fått inn sitt nye leketøy; et tappetårn for mojitos.
kultur

Se bildeserie øverst i saken!

– Vi snubla over dette produktet på en messe tidligere i år, og tenkte med en gang at dette var noe som ikke fantes nord for Sinsenkrysset og ville være de første, forteller Arthur Mack.

Sparer tid

Produktet leveres av Behind Bars som sender 20-litersbeholdere med ferdigmikset mojitos, såkalte «taptails», til Prelaten som deres bartendere tapper rett i glass. Mojito er en populær drink ute på byen, men er tidkrevende å lage.

– Dette sparer bartenderne veldig mye tid, og da blir det mye mindre kø for kundene, så jeg tror det er mange som vil sette pris på dette nye tilbudet. Selv om drinkene er ferdigblandet, så er det veldig høy kvalitet på produktet og det lages med ekte råvarer, forklarer Mack.

Premiere på Gatefest

Det nye drinktappetårnet er mobilt og får sin ilddåp under gatefesten i Sjøgata neste helg. Mack, som er bookingsjef for arrangementet, melder om at halvparten av billettene så langt er solgt.

– Vi kan ikke gå ut med konkrete tall, men vi har passert 600 solgte billetter på litt under en måned. Nå som folk er tilbake fra ferie, er jeg ikke akkurat bekymret for at vi ikke skal bli utsolgt, sier Mack.