- De er flink å synge, og veldig kul på håret

Det høljet ned over mandelasletta lørdag, men folkemengden vokste seg bare større idet stjernene gjorde seg klare for å ta over scenen. 

Feirer bursdag på konsert: Lillesøster Bella Svendsen (til høyre) fyller fem år lørdag og fikk se idolene sine sammen med storesøster Lill-Andrea.   Foto: David Jensen

kultur

Verken barn eller voksne var redde for å bli våte under konserten. Med god påkledning og godt humør var publikum spente på å se den populære pop-duoen.

Fyller fem år 

- Jeg har vært fan veldig lenge. Jeg har vært på konsert med dem før, men jeg hadde veldig lyst til å dra en gang til, sier Lill-Andrea Svendsen på 10 år.

Søsteren Bella, fikk billettene i bursdagsgave. Hun fyller nemlig 5 år i dag. 

- Jeg synes Marcus og Martinus er veldig flink å synge, og veldig kul på håret, fortsetter Svendsen.

Kan alle sangene 

Flere tilskuere opplyser at det er vanskelig å velge en favorittlåt. 

Søsknene Maia og Markus Knudsen Wang fikk billettene i dåpsgave. De ble nylig døpt og ønsket seg ikke noe annet enn billetter til Marcus og Martinus.

Aller første konsert: søskenparet Markus og Maia Knudsen Wang kan alle sangene og skal synge med på alle sammen så snart stjernene går på scenen. 

 

- Vi digger dem og vi kan alle sangene deres. Vi har aldri vært på konsert før men når Marcus og Martinus skulle spille i Tromsø måtte vi bare komme å se på, sier søskenparet.