- De er flink å synge, og veldig kul på håret

Det høljet ned over mandelasletta lørdag, men folkemengden vokste seg bare større idet stjernene gjorde seg klare for å ta over scenen. 

Feirer bursdag på konsert: Lillesøster Bella Svendsen (til høyre) fyller fem år lørdag og fikk se idolene sine sammen med storesøster Lill-Andrea.   Foto: David Jensen

kultur

Verken barn eller voksne var redde for å bli våte under konserten. Med god påkledning og godt humør var publikum spente på å se den populære pop-duoen.

Fyller fem år 

- Jeg har vært fan veldig lenge. Jeg har vært på konsert med dem før, men jeg hadde veldig lyst til å dra en gang til, sier Lill-Andrea Svendsen på 10 år.

Søsteren Bella, fikk billettene i bursdagsgave. Hun fyller nemlig 5 år i dag. 

- Jeg synes Marcus og Martinus er veldig flink å synge, og veldig kul på håret, fortsetter Svendsen.

Kan alle sangene 

Flere tilskuere opplyser at det er vanskelig å velge en favorittlåt. 

Søsknene Maia og Markus Knudsen Wang fikk billettene i dåpsgave. De ble nylig døpt og ønsket seg ikke noe annet enn billetter til Marcus og Martinus.

Aller første konsert: søskenparet Markus og Maia Knudsen Wang kan alle sangene og skal synge med på alle sammen så snart stjernene går på scenen. 

 

- Vi digger dem og vi kan alle sangene deres. Vi har aldri vært på konsert før men når Marcus og Martinus skulle spille i Tromsø måtte vi bare komme å se på, sier søskenparet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur