Australieren Matt Corby kommer nordover til Tromsø i slutten av august for å spille på torgfesten Rakettnatt.

Den populære artisten, som i hovedsak er kjent for låtene «Resolution» og «Brother», er enda et scoop for den populære festivalen.

– Han liker å holde seg lavt og ikke spille masse konserter før han har noe å tilby. Vi føler oss veldig beæret over at han kommer til Tromsø. Det er veldig eksklusivt, forteller kommunikasjonsansvarlig i Rakettnatt, Katrine Blom.

Solgte ut på tre minutter

Hun forteller blant annet at konsertarrangørene i Oslo måtte dobbeltsjekke om alt stemte, da Corby solgte ut Parkteatret på bare tre minutter.

– Da flytta de konserten til Rockefeller slik at flere fikk muligheten til å se ham, sier Blom, som forteller at det går gjetord om liveopptredene hans.

– Jeg tror han kommer til å sørge for en formidabel opplevelse for alle som gjester Rakettnatt og Stortorget den kvelden. Ikke gå glipp av det, det skal ivertfalll ikke jeg.

– En stor helt for meg

Også artisten Kristian Kristensen, som spilte under Rakettnatt i fjor, er begeistret for bookingen til tromsøfestivalen.

Kristensen ble kjent under TV-programmet «The Voice» hvor han møtte opp på audition med en coverversjon av Corby.

– Jeg spilte «Brother» og den slo veldig an. Han er virkelig en av mine absolutte favorittartister og jeg har et lidenskapelig forhold til ham, sier Kristensen, som skryter av Rakettnatts stjernebooking.

– Folk i Tromsø kan forvente seg en veldig kjekk kar på scenen. Forvent dere en Jesus-aktig skikkelse som er kommet for å gi varm og sjelfull musikk. Jeg kan garantere at det blir magisk og tromsøværingene må være forberedt på å bli blåst av gårde av Corby, sier artisten, som beskriver Matt Corby som en helt.