Debatt

«Jeg forventer mer enn dette våset fra Aps nestleder»

Altså, ærlig talt. Dette svaret gjør meg jo bare enda mer irritert.
meninger

Her sier altså Tajik at hun fikk krøll på tunga på morgenen hun sa at det allerede var oljeaktivitet utenfor Lofoten, før hun skriver: "Lundberg visste dette da hun skrev innlegget sitt til iTromsø".

Hun skriver også i sitt innlegg at hun ikke tror på meg, og viser til at jeg har gjort andre tabber før. Det har hun rett i. Siden jeg er et menneske kommer jeg nok til å gjøre feil igjen.

Altså, om forsvaret på å spre faktafeil gjentatte ganger er "det er menneskelig å gjøre noen tabber", da er jo virkelig alt lov i politikken da. For jeg viste jo ikke til at Tajik hadde gjort "andre tabber". Jeg viste til at hun tidligere hadde uttalt akkurat det samme, nemlig at det var oljeaktivitet utenfor Lofoten i dag. Og at det dermed er vanskelig å tro på forklaringen om krøll på tungen tidlig en morgen.

Å kreve at Arbeiderpartiets ledelse faktisk har forståelse for områdene de nå vil starte åpningsprosessen for, mener jeg er selvsagt. Å si, gjentatte ganger, at det er oljeaktivitet i området er det stikk motsatte av nettopp det. For dette er ikke ordkløveri.

Tvert imot handler det jo om på hvilket grunnlag Ap sin ledelse har kommet frem til forslaget om å starte åpningen av Lofoten, som igjen handler om framtida til både folk og natur. Å skulle avvise kritikken med "det er menneskelig å gjøre tabber og jeg vil nok gjøre det igjen" er faktisk helt latterlig.

Og bare så det er helt klinkende klart: her forventer jeg at Tajik ikke gjør samme "tabbe" nok en gang, uavhengig av hvor menneskelig det er. For oss som bor i denne landsdelen, som vet betydning av det området som Tajik vil starte åpningen av, er dette noe langt mer enn bare en liten "slip of the tounge".

Jeg forventer faktisk mer enn dette våset fra Ap sin nestleder.