Nå blir det nye flyruter fra Tromsø

Flyselskapet Widerøe har flere nyheter til tromsøværingene i årets sommerprogram.

SOMMERRUTER: Widerøe øker sin frekvens på Tromsø lufthavn Langnes og presenterte fredag flere endringer i rutetilbudet.  Foto: Widerøe

nyheter

Fra 1. juni til 19. oktober øker Widerøe sine flyginger fra en daglig avgang til to daglige avganger for ruten Bergen-Tromsø.

– Vi imøtekommer etterspørselen fra de reisende om et bredere tilbud mellom sør og nord. Dette gjelder både for forretningsreisende – så vel som ferie-/fritidsreisende enten de skal til Tromsø eller videre til Hammerfest eller øvrige Widerøe-destinasjoner i nord, sier Sverre Sletten, rutesjef i Widerøe, til flyselskapets egne nettsider.

Ny hovedstad-rute

Selskapet har også satt opp en helt nye rute til og fra hovedstaden. Den nye Oslo-Tromsø-flygingen vil ha avgang på lørdager, fra 4. juni til 29. oktober.

De lanserer også disse rutene:

– Kristiansand-Tromsø (via Trondheim), som går hver dag unntatt lørdager i perioden 27. juni til 14. august.

– Sandefjord-Tromsø (via Trondheim), som går hver dag unntatt søndager i perioden 27. juni til 13. august.

– Trondheim-Tromsø, med to daglige direkteavganger mandag til fredag (daglig lørdag og søndag jf. sommerrutene ovenfor) i perioden 27. juni til 14. august.

Til oktober

Sommerprogrammet med nye flyginger gjelder fra 27. mars-29. oktober.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter