Denne bilen har blitt utsatt for flere hærverk den siste tiden

Ken Roger Hansen (42) har sett seg lei av frekke pøbler som driver hærverk på bilen hans.

EKTE SUPPORTERBIL: Bilen til Ken Roger Hansen (42) er dekorert med Liverpool-logoer og slagord. Det vekker både glede og harme blant fotballfans, noe tromsømannen har fått erfare de siste månedene. 

nyheter

Bilen, en Nissan Juke som er dekorert med Liverpool-logo og tekst, har de siste par månedene fått gjennomgå, forteller Hansen.

Laget bulk i bilen

iTromsø skrev om den litt spesielle bilen for to år siden. Med sine Liverpool-logoer av vinyl på panseret og sidene, vekker den både glede og harme blant fotballfans. Sistnevnte har bileieren fått kjenne på den siste tiden.

For ett par måneder siden oppdaget nemlig 42-åringen at noen hadde slått bulk i bagasjeromsdøren på bilen.

– Jeg hadde også et skilt med «Anfield road» på husveggen som har blitt revet ned fra veggen for en måneds tid siden. Det var bare skruene som sto igjen, sier Hansen til iTromsø.

– Tragisk

Natt til fredag har noen nok en gang gjort hærverk på bilen mens den sto parkert utenfor huset til Hansen i Balsfjordgata.

– Jeg oppdaget det i ettermiddag. Det må ha skjedd i løpet av natten. Liverpool-logoen er revet opp og det er riper i lakken på bilen, forteller 42-åringen fredag kveld.

– Det er tragisk, og ikke minst kostbart. Jeg har brukt noen kroner på dette, legger han til.

HÆRVERK: Slik ser logoen på bilen til Ken Roger Hansen ut etter fredagens hærverk. Logoen er revet opp og bilen har fått flere riper i lakken. Foto: Privat 

 

Etterlyser tips

Hansen har selv postet et innlegg på Facebook hvor han etterlyser vitner til hærverket, men har så langt ikke fått noen tips.

– Det virker som det er noen som har gått fordi om natten. Bilen står parkert i oppkjørselen mellom husene, så personen som har gjort det har gått helt opp til bilen ved husene. Jeg vet ikke om det er samme person som står bak, men dette begynner å bli veldig rart, sier han, og tilføyer:

– Det må jo være noen som ikke liker fotball eller Liverpool. Liverpool spilte semifinale i Europa League i går, og vant mot Villareal. Det var noen på Facebook som mente det måtte være noen Villa-fans som sto bak, forteller Hansen.

Nå håper 42-åringen at noen kan komme med tips til hendelsene.

– Jeg har ikke anmeldt hærverket ennå ettersom det sannsynligvis bare blir henlagt, men hvis noen har sett noe eller vet hvem som kan ha gjort det så kommer jeg til å anmelde, sier bileieren.