Over en halv million så Ola Giæver

«På egne vinger» ble en aller så liten seersuksess for NRK Troms.

SUKSESS: Ola Giæver ble en suksess på TV. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Torsdag var det premiere på TV-programmet «På egne vinger» med Ola Giæver i hovedrollen på NRK1.

Programmet som omhandler Giævers flydrøm ble sett av intet mindre enn 551.00 seere.

– Det var slettes ikke verst, sier hovedpersonen selv når iTromsø forteller han om seertallene.

– Det må vel være fordi det er interessant at jeg kjemper mot monopolsituasjonen i Fly-Norge som har vart siden slutten av 60-tallet. Og ikke fordi jeg er interessant som person, sier Giæver.

Halvparten så på Giæver

Tone Lein, som er programsjef for NRK Nord-Norge, forteller at nesten halvparten av alle som så på TV i går klokken 22.30 fikk med seg «På egne vinger».

– Det er kjempebra. Det er veldig stas for oss når vi skal fortelle en historie at vi når så bredt ut, sier Lein til iTromsø.

Hun forteller at det er artig at en dokumentar med en person som ikke er så kjent i resten av landet når ut til såpass mange.

«På egne vinger» var i tillegg kun tiltenkt nett-TV, men ettersom historien utviklet seg var det ingen tvil om at Giæver skulle på i beste sendetid for hele landet.

– TV når fortsatt godt ut til folk. Serien lå i utgangspunktet bare ute på NRK Troms sine sider, hvor ikke resten av landet går inn. Det er veldig gledelig at vi når ut til resten av landet, sier Lein.

Feiret med middag

Selv fikk ikke Giæver med seg sitt eget show på TV, men han har store planer om å se reprisen når den går på TV.

– Jeg var ute på premièremiddag på Mathallen i Tromsø. Men det er klart jeg må få den med meg etter hvert, sier Giæver.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter