Sjekk den køen!

For 20. året på rad har kvinner og menn køet for å være de første inn under januarsalget til M.a.s.
nyheter

Tirsdag formiddag strakk køen ved Strandtorget seg helt fra inngangsdøren til klesbutikken og til 7-Eleven.

Både menn og kvinner var ute i god tid for å få med seg det årlige januarsalget til tromsøbutikken som selger merkeklær.

Les mer om saken her (for abonnenter).

Se bilder fra salget over!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter