Dette må du vite om du skal ut å reise i helgen

Skal du ut og fly i påsken bør du beregne ekstra god tid.

PÅSKEFERIE: Skal du ut og fly i påsken bør du beregne ekstra god tid på flyplassen. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

For mange starter påskeferien allerede på fredag, og mange benytter fly for å nyte påskeferien best mulig.

Tromsø lufthavn anbefaler derfor at alle som skal benytte seg av flymulighetene om å beregne ekstra tid.

– Det er mange reisende og det er mye bagasje, så vi ber folk beregne litt ekstra tid og følge litt ekstra med på skiltingen. Fredag er vanligvis den travleste dagen i påsken, men vi forventer også stor trafikk neste uke, sier kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn, Mona Ringstrand i en pressemelding.

– Ta med i beregningen tid til innsjekking, sending av spesialbagasje eller vanlig bagasje, sikkerhetskontroll, en matbit og shopping.

Ski er spesialutstyr

Dersom man skal ta med seg ski, vil dette gå som spesialbagasje.

– Beregn deg god tid dersom du har med slik bagasje, det kan være mange som skal levere inn eller hente ut sitt utstyr på samme flyging, sier Ringstrand.

Sikre bagasjen din godt

Ringstrand oppfordrer flypassasjerene om å sikre bagasjen som sjekkes inn med lange reimer, hemper eller stropper.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter