Her har du ikke lenger lov til å parkere

I løpet av tirsdag kveld er det blitt satt opp nye skilt i Kirkegata.
nyheter

Tromsø Parkering gjør folk oppmerksomme på at det nå er kommet parkeringsendringer i Kirkegata, mellom Storgata og Richard With's plass.

LES OGSÅ: Tromsø Parkering: – Flere sykler, går eller tar buss (for abonnenter)

Oppmerksom

Strekningen er nå blitt omgjort til taxiholdeplass og to parkeringsplasser for forflytningshemmede.

- Taxiskiltet ble satt ut i går, og det kommer etter hvert også opp skilt for forflytningshemmede, sier Stene Storvestre, vaktleder i Tromsø Taxi, til iTromsø.

LES OGSÅ: Tromsøværinger foretrekker å betale med denne (for abonnenter)

Han tok turen ned i gata onsdag morgen, og da var det en bil som sto feilparkert.

- Denne bilen fikk selvfølgelig ikke parkeringsbot, i og med at den trolig har stått der da det nye skiltet kom opp, sier Storvestre.

- Vi ønsker å gjøre folk oppmerksomme på endringene, sier han.

LES OGSÅ: Kommunen tjener godt på Tromsø Parkering (for abonnenter)

Bot

På Facebook skrive parkeringsselskapet at det kun er tillat med kortest mulig stans for av- eller påstigning på strekningen. Varelevering er ikke tillatt på disse plassene. Hvis du nå parkerer feil, vil du få gebyr på 900 kroner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter