Første i Tromsø med unikt treningskonsept

Sky Fitness Fagereng åpner byens eneste PT-avdeling.

HJELP FRA CALIFORNIA: Mats Ola Martinsen hos Sky Fitness Fagernes har besøk av Hollywood-treneren Cornelis Elander, som gir innspill til studioets nye PT-rom. Foto: Kent-Einar Myreng 

nyheter

Senteret har ikke hatt åpent en måned enda, men Sky Fitness Fagereng går allerede som det suser.

– Det var egentlig galskap å åpne et nytt senter i mai, etter som det er lavsesong på treningssenter, sier daglig leder Mats Ola Martinsen, som nå har to treningssenter i Tromsø.

Egen PT-avdeling

Og om en måned åpner han en avdeling på det nye senteret som tromsøværinger ikke har sett maken til i byen. Nemlig en egen avdeling for personlig trening.

– Alle sentrene tilbyr PT, men da er du blant andre kunder. Her skal vi ha en lukket avdeling hvor man blir alene med treneren, sier Martinsen.

Han forteller at det er mange fordeler med akkurat det ettersom folk kanskje vegrer seg litt for å starte sammen med andre erfarne kunder.

Akkurat nå er det lukkede rommet bare et lager, men snekkere skal ha ting klart om en måned. Nå har Martinsen fått eksperthjelp fra Hollywood-treneren Cornelis Elander, for å få det meste ut av rommet.

Kjendis-trener

Oslo-treneren, som har bodd de siste ti årene i Los Angeles, trener privat med kjente fjes på skjermen. Nå er han på Norges-turne for å gi innspill til nye Sky-senter over hele Norge.

– Dette er den mest imponerende utsikten jeg har sett på et treningsstudio i Norge, sier Elander, som referer til utsikten man har fra møllene på Fagereng. Her ser man rett ut i sundet hvor fjellene på Kvaløya preger utsikten.

Den profilerte treneren mener det er smart å gi kundene noe ekstra i form av et eget PT-rom.

– Dette er noe jeg kjenner til fra både Oslo og i USA. Noen kunder ønsker å holde det at man har en PT litt for seg selv. Det at man har en egen sone kan man åpne seg litt mer opp og få bedre oppfølgning. Sett fra trenerens side blir det også enklere siden man har alt på plass der inne, og trenger ikke vente på at apparater skal bli ledig, sier Elander.

Samme pris

Selv om budsjettet sprakk for det nye senteret på Fagereng, må Martinsen punge ut litt ekstra for PT-rommet. Men det blir ikke å gå ut over kundene som ønsker tilbudet.

– Det vil ikke koste noe ekstra å få en time her hos en vanlig PT.