Vannlekkasje på Jekta i natt

Natt til søndag ble Jekta Storsenter rammet av en vannlekkasje.

LEKKASJE: I varemottaket på Jekta Øst skjedde det en vannlekkasje natt til søndag. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Ifølge Andre Hellvig, driftssjef på Jekta, skal lekkasjen ha skjedd som følger av et brudd på en fordelingsledning.

– Lekkasjen skjedde i varemottaket på Jekta Øst i natt. Vekterne på senteret oppdaget det og fikk stanset lekkasjen, sier Hellvig.

– Det var ikke en stor lekkasje, men det er bra at det ble oppdaget såpass tidlig.

LES OGSÅ: Branson ble funnet 11 (!) kilometer unna sitt eget hjem

Rammer alle butikkene

Varemottaket blir brukt av alle virksomheter på Jekta Øst.

– Det bruker ikke å stå varer på varemottaket, så det er ingen varer som er ødelagt som følger av lekkasjen, forteller driftssjefen.

LES OGSÅ: Vokste ut av lokalene på Kvaløya - nå flytter Luefabrikken til Langnes (for abonnenter)

Ennå ikke fikset

Selv om vannlekkasjen er stoppet, er ikke problemet ute av verden.

– Jeg må se på det når jeg kommer på jobb på mandag. Da kan jeg få et overblikk over hva som har skjedd, også får vi fikset det, sier Hellvig, som ikke kan si noe om hvor lang tid det vil ta å fikse lekkasjen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter