Vil øke eksporten – leter etter partnere på verdens største mat- og drikkemesse

Mack og Aurora Spirit har tatt turen til Köln i Tyskland på leting etter nye eksportpartnere.
nyheter

Norge er godt representert på Anuga, verdens største mat- og drikkemesse. Sammen med alkoholprodusentene Arcus, Nøgne Ø, Egge gård, Berntsen og Det norske brenneri befinner både verdens nordligste bryggeri, og verdens nordligste destilleri seg: Mack og Lyngen-destilleriet Aurora Spirit.

Det er forventet at rundt 180.000 besøkende dukker opp på messen som varer fra 7. til 11. oktober.

Importører fra hele verden

Her har Mack og Aurora Spirit muligheten til å møte importører fra hele verden. Dette kan by på nye muligheter i fremtiden.

– Dette er en spennende messe for oss. De som besøker messen er i hovedsak profesjonelle aktører som er ute etter flere business muligheter, deriblant en rekke importører fra hele verden, sier kommersiell direktør i Mack, Roger Karlsen, i en pressemelding.

Han sier Mack ønsker å øke eksportvolumet fremover.

– Vi ser at vårt design på Isbjørn, Arctic Beer og Nordlys representerer noe helt nytt for de fleste i drikkebransjen, og vekker stor interesse, sier Karlsen.

Nordlig samarbeid

I fjor inngikk Mack og Aurora Spirit, som ble etablert samme år, et samarbeid om produksjonen av verdens nordligste whisky. Nå deler de to stand under messen i Tyskland.

– Vi er takknemlig for at Mack har mulighet til å samkjøre med oss. Vi er ferske i dette gamet og drar nytte av Macks kompetanse og erfaring, sier direktør i Aurora Spirit, Tor Petter W. Christensen.