Fikk julegave fra fylkeskommunen: – Betyr veldig mye for oss

Like før jul ga Troms fylkeskommune en fin julegave til Kirkens Bymisjon.

PENGEGAVE: Administrasjonssjef i Kirkens Bymisjon, Vibeke Olsen, er glad for at arbeidet fra organisasjonen blir lagt merke til. Foto: Håkon Steinmo 

nyheter

Willy Ørnebakk, fylkesrådsleder i Troms fylkeskommune, har besluttet å bevilge en sum på hele 25.000 kroner til Kirkens Bymisjon.

– Vi vet at der er mange dyktige folk der ute som står på, hver eneste dag, for å gjøre hverdagen triveligere for dem som ikke har det like enkelt som alle andre. Dette arbeidet blir ikke noe mindre viktig i juletiden, og derfor var det et ønske om å rette en liten oppmerksomhet til en viktig aktør nå i jula, skriver Ørnebakk i en pressemelding.

JULEGAVE: Fylkesrådsleder Willy Ørnebakk bevilget en sum på 25.000 kroner til Kirkens Bymisjon. Foto: Kjetil Vik 

– Utrolig flott

Vibeke Olsen, administrasjonssjef i Kirkens Bymisjon, er meget glad for julegaven fra Troms fylkeskommune.

– Det er flott for oss å få gaver som dette. Pengene var ikke øremerket, men de kommer nok til å bli brukt for å holde hjulene i gang. Vi trenger penger til å drifte organisasjonen, arrangere middager i julen og til påske, i tillegg til all annen aktivitet, sier Olsen.

– Gjør en forskjell

I pressemeldingen forteller Ørnebakk at han har latt seg imponere over arbeidet Kirkens Bymisjon har gjort.

– Dette er en gruppe hardtarbeidende mennesker som støtter, tilbyr aktiviteter og praktisk hjelp for mennesker med store utfordringer i livet. De har ikke store midlene å rutte med, men arbeidet de gjør er livsviktig for de det gjelder, sier fylkesrådslederen.

– Det betyr veldig mye for oss å få høre noe slikt. Vi setter stor pris på at vårt arbeid blir anerkjent, og å vite at vårt arbeid gjør en forskjell for andre. Samtidig kunne vi ikke ha gjort dette uten bidragsytere, og ikke minst de frivillige, sier Olsen.