Fikk julegave fra fylkeskommunen: – Betyr veldig mye for oss

Like før jul ga Troms fylkeskommune en fin julegave til Kirkens Bymisjon.

PENGEGAVE: Administrasjonssjef i Kirkens Bymisjon, Vibeke Olsen, er glad for at arbeidet fra organisasjonen blir lagt merke til. Foto: Håkon Steinmo  Foto: Haakon Steinmo

nyheter

Willy Ørnebakk, fylkesrådsleder i Troms fylkeskommune, har besluttet å bevilge en sum på hele 25.000 kroner til Kirkens Bymisjon.

– Vi vet at der er mange dyktige folk der ute som står på, hver eneste dag, for å gjøre hverdagen triveligere for dem som ikke har det like enkelt som alle andre. Dette arbeidet blir ikke noe mindre viktig i juletiden, og derfor var det et ønske om å rette en liten oppmerksomhet til en viktig aktør nå i jula, skriver Ørnebakk i en pressemelding.

JULEGAVE: Fylkesrådsleder Willy Ørnebakk bevilget en sum på 25.000 kroner til Kirkens Bymisjon. Foto: Kjetil Vik  Foto: Kjetil Vik

– Utrolig flott

Vibeke Olsen, administrasjonssjef i Kirkens Bymisjon, er meget glad for julegaven fra Troms fylkeskommune.

– Det er flott for oss å få gaver som dette. Pengene var ikke øremerket, men de kommer nok til å bli brukt for å holde hjulene i gang. Vi trenger penger til å drifte organisasjonen, arrangere middager i julen og til påske, i tillegg til all annen aktivitet, sier Olsen.

– Gjør en forskjell

I pressemeldingen forteller Ørnebakk at han har latt seg imponere over arbeidet Kirkens Bymisjon har gjort.

– Dette er en gruppe hardtarbeidende mennesker som støtter, tilbyr aktiviteter og praktisk hjelp for mennesker med store utfordringer i livet. De har ikke store midlene å rutte med, men arbeidet de gjør er livsviktig for de det gjelder, sier fylkesrådslederen.

– Det betyr veldig mye for oss å få høre noe slikt. Vi setter stor pris på at vårt arbeid blir anerkjent, og å vite at vårt arbeid gjør en forskjell for andre. Samtidig kunne vi ikke ha gjort dette uten bidragsytere, og ikke minst de frivillige, sier Olsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter