Familiebedriften Koseverden har holdt til i Balsfjordgata en stund nå, men åpnet i går en filial på Jekta der de tilbyr de is, kaffe, kaker og andre søtsaker. Mor og datter Olga Popova og Evelina Galaibo har tro på at en ekstra filial vil hjelpe mye med å bringe inn flere kunder.

– Ja, vi håper jo selvfølgelig det blir populært. Vi driver tar jo også imot bestillinger, så forhåpentlig vil dette være med på å vise fram produktene våre, forteller datter Galaibo.

Hjemmelaget

I utgangspunktet drev bedriften kun med utsalg, men etter at dette ble en suksess startet de med både internettsalg og sitteplasser i lokalet. Mor Olga Popova kan fortelle at fokuset hele tiden har vært på at ting skal være laget fra bunnen.

– Vi lager alt selv og fra bunnen av, med naturlige ingredienser. I tillegg er de fleste produktene våre laget helt uten gjær og sukker, forteller Popova, som også har god tro på Jekta-etableringen.

– Ja, det har vi absolutt. Det er jo her folk er nå, så vi tror dette blir en suksess, sier hun.

Et annet viktig fokus for bedriften er at ting skal se pent ut, noe som vises i kakedisken til kafeen.

Fantastiske kaker

Senterleder på Jekta, Laila Myrvang, mener at den nye bedriften på senteret er med på å skape et mangfold i tilbudet til kundene.

– De tilbyr fantastiske kaker, og det er noe helt spesielt. Og så er det artig at det er lokale eiere som får prøve seg, sier Myrvang.

Hun sier at Koseverden tilbyr noe som er ganske nytt, og er glad for at den nye etableringen sikrer flere sitteplasser og at det skaper et pusterom i senteret.