Onsdag 13. august er det klart for den fjortende Ølfestivalen i Tromsø. Tidligere i sommer ble det klart at det er CC Cowboys som skal åpne festivalen.

Torsdag 14. august vil arrangørene gi publikum en unik konsertopplevelse og har derfor booket de lokale rockerne i Cazadores. De tar med seg Krokens pønkere i The Wolves og bluesrock duoen Kindred Fever fra Haugesund for å lage en noe utradisjonell konsert.

– Du kan vel trygt si at dette er en spesiell booking fra vår side. Det er ikke noe hemmelighet at vi har et veldig voksent publikum, og tanken bak dette er å forsøke og nå et noe yngre klientell som kanskje ikke har vært innom oss tidligere, forteller John Werner Larsen, medeier i Ølfestivalen i en pressemelding.

Variert konsertkveld

Kvelden avsluttes med Nordnorsk Musikkshow med blant annet Ketil Stokkan og Roy Stenersen.

– Dette blir en kveld med noe for enhver smak. Jeg personlig, som et medlem av den eldre garde, har troen på at vi litt eldre bare har godt av litt punk og tøff rock. Jeg håper og tror at dette kan bli en av århundrets beste konsertkvelder, sier Werner Larsen.

Gleder seg

Denne sommeren er Cazadores i studio for å spille inn deres nye album «Afterglow». Konserten under Ølfestivalen vil bli siste sjanse for å se dem live i Tromsø dette året.

– Vi er veldig godt i gang med arbeidet til det nye albumet, og tar med oss rykende ferske låter til Ølfestivalen som vi gleder oss veldig til å spille for publikum. Jeg tror dette kommer til å bli en fantastisk kveld, og vi håper folk som normalt sett kanskje ikke ville dratt på Ølfestivalen, tar turen, sier Lasse Lauritz Pettersen i Cazadores i en pressemelding.

Andre artister som skal spille under årets Ølfestival er Top Coat, The Swing It Orchestra m/Britt Eva Løkkemo, Björn Rosenström o det jävla bandet, Espen Hansen & The Tromsø Three, Anders Jektvik og New Jordal Swingers.

foto
Cazadores skal holde konsert under Ølfestivalen sammen med The Wolves og Kindred Fever. Foto: TOM BENJAMINSEN