I dag åpnet Tromsøs nyeste restaurant, Chilli. Daglig leder Brian Rundhaug var veldig fornøyd med åpningsdagen, men innrømmer at det også har kommet noen negative tilbakemeldinger.

– Generelt sett virker det som om folk er veldig fornøyd, men vi for selvfølgelig noen tilbakemeldinger og litt kritikk. Det setter vi derimot bare pris på, ettersom vi ønsker å bli bedre, sier han.

Godt med folk

På dagtid har restauranten et lunsjkonsept, mens det på kveldstid blir en cocktailbar. Da iTromsø besøkte restauranten i 18-tiden hadde det ifølge allerede Rundhaug vært en rekke lunsjgjester innom i løpet av dagen.

– Det har vært en jevn og god flyt med gjester utover hele dagen, noe som er praktisk ettersom vi prøver å jobbe inn de nye rutinene, konstaterer han.

Ser lyst på fremtiden

Rundhaug ser fram til noen spennende måneder de har i møte.

– Først er det julebordssesong, noe vi kommer til å satse på. Jeg tror også vårt konsept med kjapp mat vil passe bra til folk på julegavehandling. Etter hvert er det jo også filmfestival og Nordlysfestivalen, noe vi også gleder oss veldig til.

Daglig leder Brian Rundhaug er fornøyd med Chillis første dag. Foto: Håkon Steinmo