- Det kom litt brått på det her, men selvfølgelig ser jeg det humoristiske i det og kan sikkert slenge i hop noe, sier Karl Karlsson.

Han gikk i forrige uke hardt ut mot kunsten i det nye politihuset.

Positiv politimester

Tillitsvalgt og lokallagsleder for Politiets Fellesforbund hadde knapt fått med seg oppstusset rundt utfordringen fra Kurant om å lage en egen utstilling da iTromsø tok kontakt med ham mandag kveld.

- Jeg har akkurat kommet av flyet, men har registrert at jeg har fått flere SMS-er fra kolleger. Blant annet skrev Sæverud (politimester Ole B. Sæverud, red.anm.), at han skulle stille med fruktchampagne på åpningen av kunstutstillingen, forklarer Karlsson lattermildt.

- God respons

Han tror ikke han blir nødt til å produsere samtlige kunstverk på egen hånd.

- Jeg har fått utelukkende god respons etter at jeg sto fram i avisa med dette fra kolleger som sier jeg har satt ord på det de også har tenkt. Faktisk har jeg ikke fått en eneste negativ kommentar, så jeg tror jeg får mange kolleger med meg på å lage denne kunstutstillingen, påpeker han.

Litt tid trenger han imidlertid på seg.

- Nå er jeg bortreist fram til 9. juni, men etter det kan jeg begynne å tenke på utstillingen. Kanskje kan vi få til en høststilling, sier Karlsson.