SENTRUM: I fjor høst arrangerte Mediehuset iTromsø for første gang en kåring av byens vakreste hjem. Da var det Jonas Heggås Molund og Veronica Nikolaisen som stakk av med seieren og mottok et gavekort på 30.000 kroner fra interiørbutikken Kiil i Tromsø.

I år gjentar vi suksessen og er nå på leting etter deltakere til årets kåring. Årets premie avsløres senere.

Stor interesse

Sjefredaktør i Mediehuset iTromsø, Stig Jakobsen, forteller at nivået i Tromsø er høyt hva gjelder interiør og kunnskap om design, og tror det er mange hjem i Tromsø som fortjener tittelen «byens vakreste».

– Jeg tror interiør og design er en overlevelsesstrategi for mange i Nord-Norge i mørketiden. Det kan være en av grunnene til at nordlendinger er så interessert i det. Det var stor interesse rundt fjorårets kåring og vi opplevde at veldig mange ville lese om hjemmene som deltok i kåringen. Det viser hvor opptatt folk er av det, og vi synes det er utrolig kult å kunne dekke dette redaksjonelt.

Send inn ditt forslag

Er du – eller kjenner du noen som er – lidenskapelig opptatt av interiør og design, har pusset opp huset eller har en bolig som skiller seg ut?

Nå kan du nominere ditt eget hjem, eller andre du mener fortjener tittelen, i konkurransen om byens vakreste hjem.

Du kan sende inn ditt forslag fram til midten av oktober. Det gjør du enten ved å sende oss forslag på SMS med kodeord IT HJEM til 2399 (1,- per SMS), sende e-post til nettdesk@itromso.no eller bruke hashtagen #tromsøsvakrestehjem på Instagram.