Tirsdag går kjøpet gjennom for næringseiendommen i Heilovegen 22, Ærfuglveien 7KS.

JM Hansen Eiendom AS kjøper eiendommen fra det nordlandsbaserte investorselskapet JJK Invest AS, for etter det iTromsø erfarer, i overkant av 50 millioner kroner.

– Vi er meget godt fornøyd med kjøpet. Det er et utrolig spennende område, sier daglig leder Andreas Arild i JM Hansen Eiendom AS.

Fullt utleid

Heilovegen 22, som måler omtrent 2.000 kvadratmeter, huser i dag malergrossisten Malproff, Maskegruppen og administrasjonsbygget til Tromsø Taxi.

– Bygget er fullt utleid per nå, så vi vil se hva vi gjør med næringseiendommen når avtalene går ut, sier Arild.

Men det er ingen tvil om at JM Hansen Eiendom AS, nå for alvor posisjonerer seg i området. De eier de tilstøtende eiendommene Ærfuglveien 3A og 3B som i dag huser Ikea og JM Hansens hovedkontor, Elektrohuset.

– Det er en helhetstenkning bak investeringen. Det er et utrolig spennende område med tanke på samferdsel- og boligutviklingen i området, sier Arild.

Hundrevis av boliger

Arild viser blant annet til boligprosjektet i Einerhagen som er under oppseiling med 500–600 planlagte boenheter.

– Eienerhagen og andre boligprosjekt med byggestart i 2018 og en planlagt utvidelse av hovedveien i Ærfuglveien er under oppseiling. Det gjør det spennende for oss å posisjonere oss enda tydeligere i området, for det vil åpne for mange gode næringsmuligheter, forklarer Arild, for bakgrunnen om kjøpet.

LES OGSÅ: Millionfest ble til mareritt da kjøpesenteret åpnet (for abonnenter)

foto